Свържете се с нас: +359 2 852 57 07  office@trainingacademy.bg
Абонамент

Поръчка

*ПРИ МЕСЕЧЕН АБОНАМЕНТ  може да се откажете от услугата по всяко едно време.

Абонамент

Избрахте CLUB TRAINING ACADEMY абонаментен план.

Цената на абонамента е 39,00 лв. на Месец.

Имате ваучер за отстъпка? Натиснете тук за да въведете вашия код.

Имате акаунт? Вход.ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОФИЛА
LEAVE THIS BLANK
Билинг адрес
Приемаме Visa, Mastercard и Diners ClubИнформация
/
(what's this?)
Общи условия

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Тези Общи условия уреждат взаимоотношенията между Продавач и Купувач (потребител), който ползва trainingacademy.bg за достъп до различни обучителни материали. С натискането на обект, картинка, линк (различен от този на Общите условия) или бутон, разположен на уебсайта www.trainingacademy.bg cе счита, че Вие приемате или сте съгласни с описаните по-долу Общи условия. Настоящите Общи условия са съобразени с изискванията на Закона за защита на потребителите (ЗЗП) със следния сайт  https://kzp.bg/ , както и с другите нормативни актове, действащи в Република България. На 09.01.2016г започва да работи електронната платформа за онлайн решаване на потребителски спорове (платформа за ОРС) - нейният адрес е http://ec.europa.eu/consumers/odr/

 

1. ДЕФИНИЦИИ

 

„ПРОДАВАЧ” е интернет сайтът trainingacademy.bg, който е собственост на КОРС ЛАБ КОНСУЛТ ЕООД и служи като виртуална платформа за обучения. Продавачът е лицето, с което Потребителят сключва договор за продажба на абонамент за неограничен достъп до различни обучения в платформата.

КОРС ЛАБ КОНСУЛТ ЕООД е търговското дружество с ЕИК: 203095322, със седалище в град София, ул.Лозенец No 4, ет. 2, което създава и поддържа платформата. КОРС ЛАБ КОНСУЛТ ЕООД има пълните права едностранно да променя съдържанието на онлайн платформата, както и начините на достъп до нея.

„ПОТРЕБИТЕЛ” e дееспособно лице, което се е съгласило с настоящите Общи условия и се възползва от обучителните материали, поместени в онлайн платформата.

„ПЛАТФОРМА“ – TrainingAcademy.bg e сайт, базиран в интернет пространството, който, благодарение на специално разработен за нуждите на платформата софтуер, позволява създаване на отделен акаунт.

 

2. УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ПЛАТФОРМАТА

 

2.1. За да има неограничен достъп до обученията в платформата в рамките на един месец (от датата на създаване), потребителят трябва да е закупил месечен абонамент.

2.2. За да има неограничен достъп до обученията в платформата в рамките на една календарна година (от датата на създаване), потребителят трябва да е закупил годишен абонамент .

2.3. При закупуване на месечен абонамент, потребителят трябва да посочи своите имена, имейл адрес, телефонен номер и данни на кредитната или дебитната си карта.

2.4. При закупуване на годишен абонамент, потребителят може да плати чрез кредитна или дебитна карта, като трябва да посочи своите имена, имейл адрес, телефонен номер и данни на картата, може да плати на място в брой или по банков път.

2.5. КОРС ЛАБ КОНСУЛТ ЕООД е регистриран администратор на лични данни по смисъла на Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и има правото да събира, обработва и ползва личните данни на своите потребители с оглед нуждите на платформата, като същевременно има задължението да опазва в тайна тези лични данни, да не ги използва за други цели, нито да ги предоставя на трети лица.

2.6. Посочените цени в сайта са крайни.

 

3. СЪЗДАВАНЕ НА АБОНАМЕНТ

 

3.1. За да създаде абонамент, Потребителят трябва да посочи:

3.1.1. име и фамилия;

3.1.2. валиден адрес на своя електронна поща;

3.1.3. актуален телефонен номер;

3.1.3. данни на кредитната или дебитната си карта.

3.2. След създаване на абонамент, профилът Ви се активира автоматично и Вие получавате достъп до обучителните материали веднага.

 

4. ПЛАЩАНЕ

 

4.1. След като създадете своя месечен абонамент, трябва да въведете данните на кредитната си карта.

4.2. Ако желаете да създадете годишен абонамент, трябва отново да въведете данните на кредитната или дебитната си карта, или предварително да заплатите на място в брой или по банков път.

4.3. Абонаментът Ви е на месечна база и се подновява автоматично на всеки 30 дни, считано от датата на създаването му.

4.4. Ако желаете да прекратите абонамента си, можете да го направите веднага, самостоятелно от личния си профил в платформата, или да се свържете с екипа на Training Academy, за да го направят вместо Вас.

4.5. Прекратяването на абонамент трябва да се случи преди отчетната дата, за да не Ви бъдат теглени пари от картата за следващ месец.

4.6. Сумата за предходни месеци не се възстановява.

 

5. УСЛОВИЯ ЗА КОПИРАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ

 

5.1. Цялата информация, публикувана в сайта trainingacademy.bg, е собственост на КОРС ЛАБ КОНСУЛТ ЕООД. Онлайн платформата дава право на собственици на други сайтове и потребители да публикуват връзки към trainingacademy.bg.

5.2. Забранява се копирането на текстове от trainingacademy.bg и поставянето им в други уеб сайтове и онлайн магазини без писмено съгласие на КОРС ЛАБ КОНСУЛТ ЕООД.

 

6. РЕКЛАМНИ СЪОБЩЕНИЯ И БЮЛЕТИН

 

6.1. Потребителят ce cъглacявa, чe ПЛАТФОРМАТА имa пpaвo дa изпpaщa пo вcяĸo вpeмe eлeĸтpoнни cъoбщeния ĸъм тях, вĸлючитeлнo и електронен бюлeтин.

 

7. ИЗMEHEHИE И ДOCTЪΠ ДO OБЩИTE УCЛOBИЯ

 

7.1. Общите условия могат да бъдат променени едностранно от Продавача по всяко време чрез актуализирането им. Тези промени влизат в сила незабавно и са задължителни за всички Потребители.

7.2.За измененията в настоящите Общи условия Продавачът нa ПЛАТФОРМАТА следва да yвeдoми пo пoдxoдящ нaчин вcичĸи Потребители.

 [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Абонаментът Ви на месечна база се подновява автоматично на всеки 30 дни, считано от датата на създаването му.

Ако желаете да прекратите абонамента си, можете да го направите веднага и то самостоятелно от личния си профил в платформата или да се свържете с човек от нашия екип.

Таксата от последния месец, ще бъдат възстановени веднага. Сумата за предходни месеци не се възстановява.

За въпроси или нужда от повече информация, може да се обръщате към: 

Цветелина Тотева /Проджект Мениджър онлайн обучения/ | Телефон: +359/876 499 414  |Email: online@trainingacademy.bg

Training Academy

Вдъхновяващ бизнес | Щастлив живот | Пълноценни отношения

Училището, в което най-вдъхновящите тренери за личностно и бизнес развитие обучават хиляди хора да бъдат успешни и щастливи!

При нас ще откриете вдъхновяващи бизнес и корпоративни тренинги, коучинг и личностно консултиране.

НУЖДА ОТ СЪДЕЙСТВИЕ

Въпроси относно ОНЛАЙН курсове и всичко свързано с онлайн платформата: 
Телефон: +359/876 499 414
Email: online@trainingacademy.bg

Въпроси относно провеждане фирмен или корпоративен тренинг
Телефон: +359/876-68-76-79
Email: corporate@trainingacademy.bg

ИНФОРМАЦИЯ ЗА КОНТАКТ:

Адрес: гр. София, бул. „Витоша“ 19, ет. 3
Телефон: +(02) 852 57 07
Работно време: Понеделник – Петък от 9.30 до 17.30 часа
Email: office@trainingacademy.bg

 

Карта