Свържете се с нас: +359 2 852 57 07  office@trainingacademy.bg
Абонамент

Хюман Дизайн е най-точната система за себепознание и опознаване на хората около Вас. Тя обединява множество системи и знания за човека, за да Ви даде най-точната представа и ще отговори на въпроса кои сте Вие всъщност и за какво сте родени.

Целта на Хюман Дизайн не е да ви наложи някаква погрешна идея и да ви промени като човека които сте. Това е по-скоро инструмент, които служи да опознаем по-дълбоко себе си и истинската ни същност.

С помощта на индивидуалната карта, която анализираме в Хюман Дизайн може да видите всички подробности за човека. За какво е роден, какви са начините да успява и кои са областите, в които би бил най-полезен със заложбите си.

Хюман дизайн и пълноценните връзки

С помощта на курса “Хюман Дизайн и връзките” ще научите повече за себе си и за вашата половинка в живота. Ще разберете защо сте се събрали и как най-правилно да постигнете хармония и резонанс. Ще видите какво сте тук да научите един от друг, какви са приликите и разликите помежду ви, как максимално да сте си полезни и кой от какво има нужда в тази връзка.

Хюман дизайн и щастливо семейство

Хюман Дизайн е система, която позволява да видите именно всеки от участниците в неговата автентична и уникална светлина, за да подобрите общуването помежду си и да намирате не само общ език, но и правилните действия един към друг.

Курсът “Хюман Дизайн и Семейството” може да се гледа от всеки в семейството, а това значи, че след курса ще говорите на един език и ще гледате в обща посока.

Хюман дизайн и успешното родителство

Когато разберете за вашите уникални взаимоотношения – кой какво дава в това взаимодействие и кой от какво има нужда, всички излишни неща постепенно ще отпаднат от живота ви. Ще спрете да изисквате неща, които детето не е в състояние да ви даде и ще видите с кристална точност какво да очаквате от него и какво – не.  Когато отпаднат представи, които са фалшиви, настъпва истинското облекчение. Вместо разочарование и неодобрение, ключовите неща от него към вас стават подкрепата, усилването и споделянето на радостни моменти!

Хюман дизайн за бизнеса

Ще научите за скритите нюанси на непредсказуемата човешка природа. Ще се научите да предсказвате изхода на дадена ситуация само поглеждайки картата на даден човек.

Лектор и модератор:

Константин Тодоров – Прожектор, 6/2. Сертифициран преподавател по Хюман Дизайн и специалист по дизайн на обучителни програми. Има над 600 лични консултации, и над седемдесет проведени семинара. Води курсовете увлекателнос много истории, всяка среща с него е концентрат от висококачествени насоки, съвети и споделен опит. С 5 годишен опит в прилагането на системата в бизнес среда и работа с колективи от 5 до 250 човека.

Северина Кирилова – Манифестиращ Генератор, 1/3, отговаря за всичко свързано с организацията, комуникацията с хора и поддръжка след курса. Лично поддържа контакт с всеки участник по време на курса. Винаги можете да разчитате на нея.

Training Academy

Вдъхновяващ бизнес | Щастлив живот | Пълноценни отношения

Училището, в което най-вдъхновящите тренери за личностно и бизнес развитие обучават хиляди хора да бъдат успешни и щастливи!

При нас ще откриете вдъхновяващи бизнес и корпоративни тренинги, коучинг и личностно консултиране.

НУЖДА ОТ СЪДЕЙСТВИЕ

Въпроси относно ОНЛАЙН курсове и всичко свързано с онлайн платформата: 
Телефон: +359/876 499 414
Email: online@trainingacademy.bg

Въпроси относно провеждане фирмен или корпоративен тренинг
Телефон: +359/876-68-76-79
Email: corporate@trainingacademy.bg

ИНФОРМАЦИЯ ЗА КОНТАКТ:

Адрес: гр. София, бул. „Витоша“ 19, ет. 3
Телефон: +(02) 852 57 07
Работно време: Понеделник – Петък от 9.30 до 17.30 часа
Email: office@trainingacademy.bg

 

Карта