Свържете се с нас: +359 2 852 57 07  office@trainingacademy.bg
Абонамент

Вдъхновяващи бизнес обучения и корпоративен тренинг център

Училището, в което най-вдъхновящите тренери за личностно и бизнес развитие обучават хиляди хора да бъдат успешни и щастливи!

Бизнес Умения

pathtoretention-tiltshift

Умения за комуникация

handshake-cropped-780x360

Умения за продажби

business-team-672x372

Мениджърски умения 

Training Academy работи с водещите фирми в почти всички индустрии, като през последните 3 години имаме над 150 завършени проекта за фирмен тренинг с над 50 топ компании.

Добре дошли в Training Academy!

В продължение на много години работа в корпоративния бизнес като маркетинг мениджър в IT компания, управител на международна консултантска фирма, бизнес съветник и коуч на едни от най-успелите бизнес хора в България виждах как мениджърите буквално съсипваха личната си свобода, семеен живот, здраве, а понякога и собственото си достойнство в името на „корпоративните цели“.

Нашата мисия: „Да помогнем на всеки човек, предприемач, мениджър и търговец да бъде успешен и да има време за всичко, което обича да прави!“

Бизнес коучинг

Дава възможност на клиента да открие своята роля в процеса на постигане на успех в бизнеса и всички възможности за подобряване.

Екипни програми

Подпомагат създаването и развитието на уменията на членовете от различни екипи, с цел повишаване ефективността на екипната работа.

Тестов център

Открийте своите силни страни и открийте нови възможности пред себе си чрез тестовете, специално разработени от Training Academy.

Онлайн обучение

В платформата са включени над 300 часа видео уроци за мениджъри, търговци и предприемачи, които искат да развиват себе си.

Бизнес академия

6-месечна програма за придобиване и развитие на бизнес умения, вдъхновена от ТОП обучители и специалисти от реалния бизнес!

Лични умения

Подобрете своите личностни умения като участвате в онлйан или обученията на живо от “Училището на живота”

Академия за ПРОДАЖБИ, ПРЕГОВОРИ И КОМУНИКАЦИЯ С КЛИЕНТИ

Тази Академия е създадена за студенти, скоро завършили своето висше образование, или работещи, които освен диплома, искат да придобият и реални знания и умения, отговарящи на днешната динамичната бизнес среда.

Зареди се с енергия, позитивни емоции и прекарай няколко часа в прекрасна компания и вдъхновяваща атмосфера. Курсовете на Training Academy представляват бизнес обучения, даващи възможността за бързо и лесно придобиване на нови знания и умения, както и затвърждаване на вече придобити такива. Целта на тези курсове е да представят световните практики в бизнес средите през призмата на българския пазар. Знаем, че в нашето съвремие всеки има достъп до неограничено количество информация.

Изберете своята програма за кариерно развитие

Absolventen_000043203490-1400-500-opt

ЕКСПЕРТ ПРОДАЖБИ


Академия за Продажби, Преговори и Комуникация с клиенти

about_1

МЕНИДЖЪРСКИ УМЕНИЯ


Академия за Бизнес Умения и Предприемачество

Training Academy

Вдъхновяващ бизнес | Щастлив живот | Пълноценни отношения

Училището, в което най-вдъхновящите тренери за личностно и бизнес развитие обучават хиляди хора да бъдат успешни и щастливи!

При нас ще откриете вдъхновяващи бизнес и корпоративни тренинги, коучинг и личностно консултиране.

НУЖДА ОТ СЪДЕЙСТВИЕ

Въпроси относно ОНЛАЙН курсове и всичко свързано с онлайн платформата: 
Телефон: +359/876 499 414
Email: online@trainingacademy.bg

Въпроси относно провеждане фирмен или корпоративен тренинг
Телефон: +359/876-68-76-79
Email: corporate@trainingacademy.bg

ИНФОРМАЦИЯ ЗА КОНТАКТ:

Адрес: гр. София, бул. „Витоша“ 19, ет. 3
Телефон: +(02) 852 57 07
Работно време: Понеделник – Петък от 9.30 до 17.30 часа
Email: office@trainingacademy.bg

 

Карта