Свържете се с нас: +359 2 852 57 07  office@trainingacademy.bg
Абонамент

Обучението включва:

  • видео запис на уебинара;
  • презентация;
  • практически наръчник в 7 стъпки;
  • достъп до затворена фейсбук група.

Защо обръщаме толкова голямо внимание на GDPR регламента?

Защо е толкова важно да ни е наред бизнеса и да не бъдем наказани от КЗЛД? Отговорът е само един: Глобите са повече от солени. Те са брутални. Нарушенията са в размер до 20 000 000 EUR или в случай на предприятие — до 4 % от общия му годишен световен оборот, която от двете суми е по-висока.

Kакво трябва да се знае/познава?

Регламент 2016/679 (Общ регламент относно защита на данните), Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и подзаконовите актове по прилагането му, ръководствата и насоките на КЗЛД и Работната група по чл.29 (след 25.05.2018) – на Европейския комитет по защита на данните.

Какво се включва в обработката на лични данни?

1. Събиране на лични данни
2. Редактиране
3. Съхранение
4. Изтриване на лични данни
5. Трансфериране на лични данни
6. Унищожаване на лични данни
7. Предаване на лични данни

КАКВО ЩЕ ПОЛУЧИТЕ КАТО ИНФОРАЦИЯ:

  • Какво представлява регламент EU 2016/679 – GDPR?
  • Доколко регламентът засяга бизнес дейността на вашата организация?
  • Какви са санкциите на КЗЛД и как да се предпазите?
  • Какво е DPO ( Data Protection Officer )? Кога е задължително да наемете или да обучите DPO служител?
  • Може ли да се взимат данни при поръчки пo телефона?
  • Може ли да се изпращат рекламни съобщения след влизането на EU 2016/679 (GDPR)
  • Как да промените общите условия и договорите с партньори и контрагенти
  • Кой е отговорен и как трябва да се управлява база данни с клиенти и партньори?
  • Как да се подготвите технически за GDPR?

И ОЩЕ ПОВЕЧЕ:

  • Какви документи трябват на бизнеса;
  • Кои са тези документи;
  • Как да си направим GAP анализ;
  • Как да даваме задания на адвокати и ИТ специалисти;
  • Как да си опишем процесите;
  • Как да оформим бланките и документите;
  • Как да се възползваме от застраховка за GDPR
  • И още много, много практическа информация.

С КАКВО ТОЗИ СЕМИНАР Е РАЗЛИЧЕН ОТ ОСТАНАЛИТЕ?

Той е за да се ориентираш къде се намираш в момента. Какво трябва да напрaвиш и къде трябва да отидеш спрямо критериите на регламента.

Много малко му трябва на човек, за да задейства на първо четене сложни неща. За целта трябва да има ориентация какво трябва да направи за неговия бизнес. В момента някак си се усеща, че има паника. Всички повтарят едни и същи неща – „не знам, не се отнся за мен, това е ужасно, има време, след Великден започвам да чета регламента, ще се обадя на адвоката си, ще питам КЗЛД какво трябва да се направи“ и куп други становища, които показват неяснота и обърканост.
Ако се вгледаме малко по-внимателно, ще видим, че не е толкова сложно и объркано.

Тази директива ще промени начина на правене на бизнес. Ще промени и начина ни на мислене и ще станем много по-внимателни на тема лични данни.

Важното е да се задвижат нещата без паника.
Действай смело и задължително приобщи специалисти и експерти в екипа си.

ЦЕЛ на Обучението:

Обясни за 3 мин. как въведе успепшно GDPR регламента за твоя бизнес?

1. Кой е вашият модел? Къде се намираш в момента? Как правиш печалба? Коя е тайната на твоя бизнес, за да си печаливш?

Всичко това ни трябва, за да си хванем инфо потоците, в които има лични  данни.

След като знаем инфо потоците , ще си изготвим ЗАДАНИЯТА за адвокатите и ИТ хората.

– оф лайн, он-лайн

– задачи за адвокати

– задачи за ИТ експертите

– времево как се движат потоците с данни

2. Видове бизнес структури.

3. Какво ни казва самата КЗЛД по повод основните промени?

4. Стартиране на промените по вече създадените задания

-събери екипа и заедно дайте старт на задачите

– разпределете задачи за Шефа, за екипа и за външните експерти

5. Свързване с адвокатите и ИТ експертите

6. Съвместна работа с избраните адвокати и ИТ експерти

7. Внедряване на промените

8. Изнасяне на риска извън бизнеса – сключване на GDPR застраховка

9. Край на сагата GDPR Регламент!

ЛЕКТОР

Тихомир Станев, създател на застрахователен брокер ТТ ИНС

Съдържание на обучението

Начало
Въвеждане на GDPR, стъпка по стъпка 02:55:00

Отзиви за обучението

N.A

отзива
  • 5 звезди0
  • 4 звезди0
  • 3 звезди0
  • 2 звезди0
  • 1 звезди0

Няма намерени отзиви за това обучение

ВКЛЮЧИ СЕ СЕГА
  • 90.00 лв.
  • 1 година
18 ЗАПИСАНИ




Training Academy

Вдъхновяващ бизнес | Щастлив живот | Пълноценни отношения

Училището, в което най-вдъхновящите тренери за личностно и бизнес развитие обучават хиляди хора да бъдат успешни и щастливи!

При нас ще откриете вдъхновяващи бизнес и корпоративни тренинги, коучинг и личностно консултиране.

НУЖДА ОТ СЪДЕЙСТВИЕ

Въпроси относно ОНЛАЙН курсове и всичко свързано с онлайн платформата: 
Телефон: +359/876 499 414
Email: online@trainingacademy.bg

Въпроси относно провеждане фирмен или корпоративен тренинг
Телефон: +359/876-68-76-79
Email: corporate@trainingacademy.bg

ИНФОРМАЦИЯ ЗА КОНТАКТ:

Адрес: гр. София, бул. „Витоша“ 19, ет. 3
Телефон: +(02) 852 57 07
Работно време: Понеделник – Петък от 9.30 до 17.30 часа
Email: office@trainingacademy.bg

 

Карта