Свържете се с нас: +359 2 852 57 07  office@trainingacademy.bg
Абонамент

Вдъхновяващ бизнес | Щастлив живот | Пълноценни отношения

Училището, в което най-вдъхновящите тренери за личностно и бизнес развитие обучават хиляди хора да бъдат успешни и щастливи!

DSC03539 as Smart Object-3-2

Кои сме ние? 

Ние сме точно като вас! Мечтаещи и търсещи…

Ако се разходите из офиса ни, ще видите група от хора, всички с напълно различни умения и личности, всички задаващи едни и същи въпроси. „Как можем да го направим по-добре?“. Всички те обучават, консултират и действат по своя уникален начин, правейки цялата Training Academy, още по-добра и полeзна с всеки изминал ден.

Бизнес обучение: Продажби MASTER CLASS

Защо го правим? 

Няма граници пред вдъхновението!

Training Academy е основана на една проста идея- че малките предприятия не са стартирани от бизнес хора. Те са стартирани от хора като вас. Хора, които имат знания и опит в нещо, в което вярват, което знаят как да правят по-добре или по-различно от всеки друг. Хора с мечти, идеали и вдъхновение- всеки ден!

hands-in2

В какво вярваме? 

Вашите победи са наши победи!

Ние приемаме мисията на свoите клиенти. Ние празнуваме твоите победи. Ние се учим от грешките си. Ние сме точно като теб – вдъхновени! Training Academy е мястото, където реалните проблеми срещат своите отговори. Тук може да откриете приятели и практични съвети. Защото ние сме точно като вас!

3 сертифицирани
онлайн програми

Присъствени
тренинг групи

Бизнес коучинг
програма за успех

Индивидуални
коучинг програми

13407314_10154307638734650_2407690022499382990_n

Мениджъри, чувствате ли, че няма на кого да се опрете в бизнеса си?

В продължение на много години работа в корпоративния бизнес като маркетинг мениджър в IT компания, управител на на международна консултантска фирма, бизнес съветник и коуч на едни от най-успелите бизнес хора в България виждах как мениджърите буквално съсипваха личната си свобода, семеен живот, здраве, а понякога и собственото си достойнство в името на „корпоративните цели“.

Нашата мисия: „Да помогнем на всеки човек, предприемач, мениджър и търговец да бъде успешен в това, което обича да прави!“

Каквото и чувство на неудовлетвореност да срещате в бизнеса си, ние открихме най-добрите решения в продължение на много години работа с десетки хиляди собственици на бизнес. Те задаваха точните въпроси, за да може ние да открием за тях точните отговори.

В Training Academy ние ще ви покажем как да се създадете последователност и предвидимост в резултатите, как да подобритена финансовите си показатели и да намерите смисъл в бизнеса си.

Training Academy

Вдъхновяващ бизнес | Щастлив живот | Пълноценни отношения

Училището, в което най-вдъхновящите тренери за личностно и бизнес развитие обучават хиляди хора да бъдат успешни и щастливи!

При нас ще откриете вдъхновяващи бизнес и корпоративни тренинги, коучинг и личностно консултиране.

НУЖДА ОТ СЪДЕЙСТВИЕ

Въпроси относно ОНЛАЙН курсове и всичко свързано с онлайн платформата: 
Телефон: +359/876 499 414
Email: online@trainingacademy.bg

Въпроси относно провеждане фирмен или корпоративен тренинг
Телефон: +359/876-68-76-79
Email: corporate@trainingacademy.bg

ИНФОРМАЦИЯ ЗА КОНТАКТ:

Адрес: гр. София, бул. „Витоша“ 19, ет. 3
Телефон: +(02) 852 57 07
Работно време: Понеделник – Петък от 9.30 до 17.30 часа
Email: office@trainingacademy.bg

 

Карта